Wie zijn die vrienden van de Stichting?

Dat zijn voor ons alle mensen die de Stichting een warm hart toe dragen en graag willen dat de Stichting haar werk kan blijven voortzetten.
Bijvoorbeeld: oud-cursisten, workshop deelnemers en alle anderen die achter de visie van de Stichting staan.

Wat doen vrienden van de Stichting?

Zij steunen de Stichting middels financiële bijdragen (zowel eenmalig als maandelijks) en/of goederen en/of door het verrichten van werkzaamheden voor de Stichting.
Zij voorzien de Stichting van een gratis locatie om de cursus gratis te kunnen blijven geven.
Zij zijn onmisbaar en vormen de steunpilaren van de Stichting.

Wat geeft de Stichting terug aan de vrienden van de Stichting?

Alle vrienden van de Stichting ontvangen jaarlijks een nieuwsbrief met daarin een terugblik op het afgelopen jaar en een uitnodiging tot gezellig samenkomen waarbij de Stichting zorgt voor een hapje en een drankje.
Financiële donateurs vanaf 10 euro krijgen daarnaast ook korting op de kosten van het volgen van een workshop. Soms doen we een wederdienst terug.
Natuurlijk krijgt iedereen altijd onze welgemeende dank.

Hoe wordt je vriend/vriendin van de Stichting?
Dat kan heel eenvoudig:

1. Stort een eenmalig bedrag op onze rekening: NL38RABO 0337 8171 97 TNV Stichting Meer Doen Met Minder Geld, OVV eenmalige donatie aan Stichting Mdmmg.

2. Stort maandelijks een bedrag (vanaf €0,50 tot …) op onze rekening: NL38RABO 0337 8171 97 TNV Stichting Meer Doen Met Minder Geld, OVV maandelijkse donatie aan Stichting Mdmmg. U geeft uw bank zelf de opdracht tot een maandelijkse storting zo lang als u zelf wilt.

3. Geef cash een eenmalig bedrag in een enveloppe aan Joëlla of Ineke tijdens één van onze evenementen.

Dit mag natuurlijk anoniem. Indien u wel op de hoogte wenst te worden gehouden, stop dan in de enveloppe een papiertje met daarop uw gegevens als naam, e-mail adres en/of uw telefoonnummer.

4. Kunt u ons helpen aan gratis goederen of gratis locatie (of tegen een wederdienst), waar wij de cursus/workshops kunnen geven of wilt u ons op een andere manier steunen met goederen/diensten? Denk aan printwerk, laptops, onderhoud ervan etc, neem dan contact op met ons middels
e-mail: meerdoenmetmindergeld@gmail.com

In kader van de privacywet zullen wij uw gegevens alleen gebruiken om u op de hoogte te houden. Uw gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld.

Alle vrienden:
Hartelijk bedankt!
Dankzij jullie kan de cursus gratis toegankelijk blijven voor alle mensen in de regio Zwolle én kunnen wij de prijzen van de workshops ook laag houden.