Stichting Meer doen met minder geld Presenteert…..
“MEER DOEN GAAT GROEN”
Wij zijn Ineke, Joella, Dewy en Kim, wij zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de stichting en voor de begeleiding van de 10 betrokken vrijwilligers. Samen zetten we ons in om Meer doen met minder geld succesvol te laten blijven. 6 jaar geleden zijn we begonnen als burgerinitiatief, we hebben onze sporen al verdiend met minimale middelen maar dit lukt helaas niet met alles. Daarom zijn we uw stem heel hard nodig om te groeien.
De stichting stelt zich ten doel om Zwollenaren bewuster te laten worden van hun bestedingsruimte. Door middel van de cursus ervaren Zwollenaren tal van alternatieven waarbij maatwerk ons streven is. Tegenwoordig verleggen we steeds meer het accent naar natuur en milieu.
Heeft u een Rabobank rekening, stem dan op ons. Wij kunnen uw steun heel hard gebruiken om door te blijven gaan maar ook duurzaam en groen verder te ontwikkelen in onze cursus en workshops.
Uw stem is een hele grote steun voor ons!
Alvast bedankt