Wij doen weer mee aan Rabo ClubSupport 2020 van @RabobankIJsseldelta en hebben jullie stem hard nodig. Stemmen kan tussen 5 en 25 oktober.

Over Stichting meer doen met minder geld

De stichting zet zich op vrijwillige basis in voor iedereen in Zwolle (en nabije omgeving) die meer wil doen met minder geld. In deze tijd van klimaatverandering leggen wij ons meer toe op duurzaamheid. Vergroten van bewustzijn en het zoeken van verbinding staan voor ons centraal. Door alles positief te benaderen “besmetten” we tot dusver al velen met onze cursus en in de nabije toekomst willen wij dit ook met onze thema-workshops doen.

Velen weten reeds dat onze stichting op vrijwillige basis draait zonder enige financiƫle middelen tot nu toe. Dat niet alleen, wij doen het allemaal vanuit een minimum inkomen. Het is de passie voor verbinding en delen van kennis en ervaring wat ons drijft. Na een paar jaar timmeren aan de weg, blijkt dat wij serieus potentie hebben.

Naast onze gratis cursus ‘Meer doen met Minder geld’ gaan wij nu ook groene workshops aanbieden. Een aantal van de door ons in ontwikkeling zijnde workshops brengen kosten met zich mee. We gaan werken in de keuken, met klusmateriaal en we hebben blijvend decoratieve spullen nodig. Voor ons is het vanzelfsprekend om te zoeken naar goedkope (liefst gratis) opties, maar dit is niet altijd mogelijk. Bovendien moeten we de veiligheid de deelnemers en van onszelf waarborgen. We willen ook nieuwe doelgroepen aanboren om deel te gaan nemen aan de workshops. Hiervoor is specifieke werving nodig die kosten met zich mee brengt.

Door middel van uw stem kunnen wij dit mogelijk maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *