10e editie cursus Meer doen met minder geld alsnog van start

Toen we in maart 2020 onze jubileumversie van de cursus niet door konden laten gaan baalden we even stevig. We hadden immers zin in weer een nieuwe uitdagende groep cursisten. Daarbij zou het een speciale editie zijn in ons jubileumjaar. We bestaan 5 jaar. Maar het was niet anders, dat gold voor iedereen. Een stap terug en vooral veel thuis en gezond blijven.

Nu we enkele maanden verder zijn, en verschillende coronamaatregelen versoepeld worden komt er toch weer zicht op die 10e editie van de cursus met behoud van anderhalve meter afstand. Want veiligheid is nog steeds geboden. De Stadkamer heeft ons aangeboden de cursus te geven in een dubbele workshopruimte. Dat maakt het mogelijk om op een veilige manier onze cursus te geven. Daar zijn we heel blij mee. En misschien kunnen we zelfs nog een veilig feestje geven omdat we 5 jaar bestaan.

Mocht je je aan willen melden, de het vooral snel. We hebben al een flink aantal aanmeldingen binnen. Is dan toch de groep al vol? Geen nood, we starten in 2021 weer een nieuwe groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *