Onze stichting heeft een nieuw lid gekregen; Buffertje (zie foto). Een vrolijk maar ietwat hongerig varkentje. Buffertje is geschonken door een oud cursiste met de boodschap om hem flink te spekken…

Wie onze stichting een beetje kent, weet dat we ons financieel redden middels “lullen voor spullen”, wederdiensten, ruildiensten en donaties van spullen. Deze insteek heeft onze grote voorkeur en past geheel binnen onze visie.

De realiteit is natuurlijk wel dat ook keiharde euro’s nodig blijven. We zijn niet vies van geld, maar willen de invloed niet de hoofdtoon laten zijn. Echte euro’s zijn nodig voor de website, bankkosten, printwerk, diverse cursusmaterialen en consumpties en mogelijk ook de huur van locaties.

Er is dus, naast onze enorme vrijwillige inzet ook echt geld nodig. We moeten een financieel vangnet opbouwen om deze kosten op te kunnen vangen. Hier komt ons blauwe Buffertje in zicht.

Bij cursussen en workshops gaan we een vrijwillige bijdrage vragen welke anoniem in Buffertje gaat. Ook donaties zijn welkom in allerlei vormen. Of dat nu via de bankrekening gaat van de stichting gaat of via lege statiegeldflessen, ons goedlachse Buffertje wordt blij van elke eurocent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *