VOORDEEL VOORDEEL VOORDEEL

 

Op 28 februari organiseerde stichting “Meer doen met minder geld” een ruilbeurs in de Stadkamer centrum. Ruilen met de stichting. Als stichting met zeer beperkte middelen hebben wij allemaal eens een goede slag door onze kasten geslagen. De achterliggende vraag: heb ik deze spullen allemaal wel nodig? Dat leverde een interessante ruiltafel op waar jong en oud terecht kon voor een leuke ruil, een praatje en een inkijkje in wat wij als stichting nog meer te bieden hebben en omgekeerd wat mensen beweegt om te ruilen/delen.

Het blijkt dat een aantal Zwollenaren al bekend is met ruilen maar toch ook een heel aantal niet. Denken buiten geld om is toch wel een ding. Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we duidelijk maken waar voor ons de lol van deze wijze van handelen in zit. En dat werkt aanstekelijk…..

Kortom voordeel voor iedereen. We zijn er allemaal beter van geworden en dat is misschien wel het grootste cadeau.

       

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *