Wij doen mee aan Rabo ClubSupport van @RabobankIJsseldelta. Er valt veel geld te verdelen. Met uw stem kunnen wij onze cursus gratis blijven aanbieden!

Velen weten reeds dat onze stichting op vrijwillige basis draait zonder enige financiële middelen tot nu toe. Dat niet alleen, wij doen het allemaal vanuit een minimum inkomen. Het is de passie voor verbinding en delen van kennis en ervaring wat ons drijft. Na een paar jaar timmeren aan de weg, blijkt dat wij serieus potentie hebben. Niet alleen binnen Zwolle maar ook daarbuiten bereiken we veel mensen vooral via mond tot mond reclame en ontvangen we aanvragen. We kunnen daardoor niet langer op de oude voet verder. Waar we in de startfase nog veel konden regelen in het kader van “lullen voor spullen”, blijkt meer en meer dat er daadwerkelijk echt geld nodig is. Onder andere, om de website draaiende te houden, materialen (die we niet meer gratis kunnen krijgen) te kunnen kopen, zoals laptops voor de cursus, printerinkt, pr. materialen, en nog veel meer. We kijken natuurlijk altijd wel eerst of iets tweedehands of via ruilen verkregen kan worden.

Om aan de vraag en standaard van de aanvragers van onze cursus (en hopelijk in de nabije toekomst ook van enkele workshops) te kunnen blijven voldoen, doen wij nu mee aan de Rabobank clubkas actie van 2019. Wij geven onze cursus gratis omdat we van mening zijn dat iedereen moet kunnen meedoen. Geld mag geen belemmering zijn.

We hopen van harte dat alle Rabobank rekeninghouders in de regio Ijssel Delta hun stem(men) zullen uitbrengen aan onze stichting. En natuurlijk is iedereen (18+, woonachtig in Zwolle) welkom om onze cursus te volgen en/of op 1 van de aankomende workshops.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *