Op 19 mei ’19 is er opnieuw een kledingruil georganiseerd door Stichting Meer doen met minder geld. Ook deze keer bracht iedereen, naast een fijn humeur, kleding, schoenen en accessoires mee. En nam bijna iedereen ook weer iets mee terug wat hem/haar past en leuk lijkt.

Ieder half jaar is er een kledingruil in de planning waarbij wij hopen dat ook de mannen zullen aansluiten. De eerste man (zie foto) was afgelopen keer aanwezig en wij (met hem) hopen op meer “schapen over de dam”.

Natuurlijk is er op zo’n middag alle ruimte om even lekker met elkaar bij te kletsen en natuurlijk tips en trucs uit te wisselen. Ook de Letsers hebben hierbij hun plekje gevonden waardoor het een waar feestje wordt als het gaat om nieuwe contacten en het bekend maken van nieuwe vragen en aanboden. Deze mix van mensen maakt het meer dan alleen een kledingruil. Wij (Ineke, Dewy en ik) hebben het een zeer geslaagde middag gevonden.

Natuurlijk is alles wat is overgebleven weer naar een goed doel gegaan, want weggooien is zonde…..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *