Op 15 mei werden de oud cursisten weer van harte welkom geheten. Dit keer bij Dewy. Voor Dewy is stilzitten geen optie dus actie in de taxi. Als all rounder beauty is Dewy bekend met manicure. Hierin bood zij dan ook een workshop aan. (Mocht je denken dat dit alleen voor vrouwen bestemd is, niets is minder waar…)

De zes aanwezigen hoorden eerst de professionele uitleg van Dewy. Al snel bleek dat we allemaal nog heel wat te leren hebben. Daarna lekker aan de bak. Waar soms de oud cursistendag een waar kippenhok kan zijn was er nu even rust. De focus op jezelf leggen, en dat blijkt erg aangenaam. Al snel wordt de nagels geveild, geolied, nog eens geveild en gepolijst. Tussendoor beantwoordt Dewy de verschillende vragen die het onderwerp doet oproepen. Hieruit blijkt ook dat lichaamsverzorging niet altijd duur hoeft te zijn. De tips over het zelf maken van je producten zijn enorm. Tot slot gaat er nog even een heerlijke scrub over de handen zodat iedereen met heerlijk zachte geurige handen de deur uitgaat. Een geslaagde middag waaruit maar weer eens blijkt hoe leuk het kan zijn om als oud cursisten bij elkaar te komen en elkaar te verrijken met kennis en kunde.

        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *