Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar, beste lezer. Bij een nieuw jaar horen volgens de traditie goede voornemens. Is één van je goede voornemens om iets voor jezelf te doen? Iets om je interesse te verbreden, nieuwe mensen te leren kennen, om meer bestedingsruimte in je budget te krijgen? Denk dan eens na of onze gratis cursus Meer Doen met Minder Geld iets voor jou is. Of wellicht ben je (oud-)cursist en ken je iemand wie je onze cursus graag zou gunnen.

 

Eén van onze goede voornemens is om in het voorjaar te starten met twee cursussen in voor ons “nieuwe” wijken: in de Stadkamer in Stadshagen en ReZet in Zwolle Zuid. We hebben de eerste aanmeldingen al binnen, maar er is nog volop plaats voor nieuwe cursisten.

 

Het is een leuke, practische, optimistische en afwisselende cursus waarin je eigen inbreng belangrijk is. Alle informatie over de cursus lees je op deze website. Als je nog vragen hebt of je aan wilt melden, kun je dat doen via ons emailadres meerdoenmetmindergeld@gmail.com

We nodigen je dan z.s.m. uit voor een kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *