Op donderdag 26 oktober heeft Joella haar huis opengesteld voor een ruilmiddag om kleding huisraad en etenswaren te ruilen. Nadat haar huis een dag eerder al was ontploft van alle aangeleverde spullen kwam er die middag nog heel veel bij. Iedereen die zin had was welkom om zijn oude spullen in te leveren en daarvoor iets nieuws uit te zoeken.

Gelukkig konden we kledingrekken lenen van de weggeefwinkel de blauwe schuur en van onze vrijwilligster Cobie.

Voor de gelegenheid had Joella ook nog 14 liter overheerlijke soep gemaakt die zo goed als op is gegaan.

In totaal hebben we ongeveer 15 gasten mogen verwelkomen die allemaal blij met volle tassen weer naar huis zijn gegaan. Alles wat over is gebleven is ingeleverd bij de Blauwe schuur molenweg 150 in assendorp. Ook daar zorgde de hoeveelheid spullen voor chaos dus voel je vrij langs te gaan en nog verder te snuffelen.

 

One thought on “De ruil middag was een groot succes!!

  1. Teunie Mulderij schreef:

    Ja het was zeker leuk en gezellig. Een mooie blouse meegenomen en wat eetwaren. De soep was verrukkelijk! Tot een volgende keer graag!
    Groetjes van Teunie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *