Over ons

Omdat wij werken vanuit ervaringsdeskundigheid is het niet meer dan logisch dat ook wij iets van onszelf laten zien. Daarom stellen we ons graag even kort voor

Mijn naam is Joëlla Fieman, (1975) en ik woon in Zwolle. Daar ben ik niet geboren. Dat was in Doetinchem en in Dedemsvaart ben ik opgegroeid. Ik heb daar financieel gezien pittige tijden gekend en ook heel gemakkelijke tijden. Op mijn 20e verhuisde in naar Zwolle, op kamers want ik ging studeren. In de tijd tussen mijn 20e en nu is er veel gebeurd. Ik had verschillende banen, verhuisde nog eens naar het westen des lands en ik kreeg een kindje, dat inmiddels 12 jaar is.
Twaalf jaar geleden kreeg ik een burn-out en kwam alles wat ik in materiële zin had opgebouwd op de helling te staan. Hoe ik daarmee ben omgegaan vertel ik graag in  een persoonlijke kennismaking.

 
Mijn naam is Gerrie Brommer (1971) en ik ben geboren en getogen in Zwolle. Vanaf mijn 18e ging ik als student op kamers en werd ik meteen geconfronteerd met harde wereld van financiën.
Na jaren op een minimum te hebben geleefd kwam ik in aanraking met de Vrekkenkrant en de consuminder-beweging. Na veel boeken te hebben gelezen en toegepast in mijn leven kreeg ik er steeds meer plezier in. Ik ging op zoek naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden op dit gebied. Ik heb 2x een consuminder-groep georganiseerd en dit is een stukje van de basis van de cursus die we nu geven. Ik wil graag de kennis die ik heb opgedaan delen met anderen en ook leren van nieuwe cursisten. We hebben uiteindelijk niet de wijsheid in pacht! Een belangrijke regel in onze cursus is dat iedereen respect heeft voor de keuzes die anderen maken. Ik zie je graag terug op onze cursus.
Gerrie