Hallo.

Welkom in het gastenboek van de cursus “Meer doen met minder geld” We vinden het erg leuk als je een berichtje achter laat en ons laat weten wat je van ons initiatief vind.

Heb je vragen of wil je deelnemen aan de cursus dan kun je een mailtje sturen aan meerdoenmetmindergeld@gmail.com. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
Jacobine Jacobine schreef op 22 juni 2018 om 11:36:
Sinds een aantal weken volg ik de mooie training Meer doen met minder geld bij Gerrie en Joella. Ik vind het leerzaam, creatief en gezellig. Het is heel veelzijdig, van klussen in huis tot reizen en het gaat ook over (lekker) eten, kortom een echte aanrader.
liz brouwer liz brouwer schreef op 16 februari 2018 om 14:36:
weet even niet hoe ik jullie anders het beste kan bereiken dus vandaar zo . Ik heb de folder doorgespeeld naar Selma Said . zij werkt bij/voor de stichting kommak . Dit zijn buitenlandse medelanders veelal van syrische / koerdische ea arabischtaligen . Zij was erg geinteresseerd . Altijd op zoek naar dingen die haar mensen kan helpen . Bijzondere vrouw ! Kan zijn dat ze contact gaat zoeken. groeten van liz