Dankzij de match die we tijdens de Beursvloer met de Hofvlietvilla hebben gemaakt mochten we al onze vrijwilligers uitnodigen voor koffie met gebak. Eerst hebben we iedereen aan het werk gezet om met ideeën en adviezen te komen hoe we de cursus en de begeleiding van vrijwilligers kunnen verbeteren. We kregen heel veel positieve feedback terug, waar we ook zeker mee aan de slag zullen gaan. Vooral het idee om een nieuwsbrief te gaan maken om iedereen beter te informeren lijkt ons heel erg leuk. 

Na alle adviezen zijn we heerlijk gaan smikkelen van al het lekkers dat er geserveerd werd. Al met al een erg gezellige en vruchtbare avond. Iedereen enorm bedankt voor jullie inzet.

Omdat een onderdeel van de Beursvloer is dat je een tegenprestatie doet, is Gerrie een dagje gaan helpen in de spoelkeuken. Een belevenis op zich en met veel plezier gedaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *